Přes Halloween jsme měli přespávačku ve škole. Bylo to super! Měli jsme stezku odvahy a plnili úkoly. Nakonec jsme se museli podepsat na plachtu a vyluštit kód. Moc jsem si to užila. Sice jsem se musela dospat doma, protože jsem usnula až v šest ráno, ale mně to nevadí.

Terezie Z.

Halloween jsem si tento rok moc užila. Věřte mi, takový jsem ještě neměla! Nejvíc se mi líbila přespávačka, kterou pro nás přichystaly paní učitelky Winklerová a Pažoutová. Nejlepší byla stezka odvahy, ta byla fakt super. Chodili jsme sami po tmě po druhém stupni a někdy jsem se i bála, protože se tam ozývaly divné zvuky. Se spolužačkami jsme ve škole ani neusnuly, protože jsme si pořád vykládaly. Bylo to super!

Ema F.

31. října jsme měli projektový den, do školy jsme přišli v kostýmech. Já jsem šla za milovníka jezevčíků 😊. Nejvíc mě bavila angličtina, protože jsme hráli pexeso a psali strašidelný příběh. Měli jsme lavice do půl kruhu, což bylo moc fajn. Celý den jsme se učili halloweensky. Paní učitelky se převlekly za čarodějky a většina dětí byla také v kostýmech. Z pátku 3.11. na sobotu 4.11. jsme měli přespávačku ve škole. Bylo hodně občerstvení a kino ve třídě. Spali jsme rozprostřeni do tří tříd. Nejvíc mě bavila stezka odvahy, protože jsme šli po celém druhém stupni. Moooc jsem si všechno užila.

Hana N.

Mně se ve škole Halloween moc líbil, protože jsme se učili halloweenskou geometrii. A čeština byla také strašidelná. V pátek jsme ve škole nocovali. Měli jsme, dá se říct, stezku odvahy. Bylo to bezva. Sice jsem se trochu bála, ale bylo to super. Dívali jsme se na film a nebo si povídali. My jsme hráli karty. Já jsem byla s Auri, Marki, Eliškou, Štěpánkou, Kájou, Anet a Laurou. Mrzí mě, že s námi nemohla být Lucka. Mohli jsme jít pozdě spát, ale unavená jsem nebyla.

Ngoc Bao D.

Líbilo se mi, že na nás čekala naše paní učitelka u dveří. Ta únikovka byla fakt strašidelná, a to se mi líbilo. Když nám paní učitelka pouštěla písničky, tak jsme úplně všichni tančili. Před spaním jsme si sedli do kruhu a říkali si, co se nám líbí a co bychom naopak změnili. Potom jsme si šli lehnout a tam jsme si povídali až do tří hodin ráno.

Aurélie Ch.

3. listopadu jsme spali ve škole. Skoro každý z nás něco upekl. Měli jsme vánočku, buchtu, mafíny, párečky zapečené v listovém těstě a mnoho dalšího. Jak jsme všichni přišli, začala strašidelná hra po škole. Bylo tam hodně úkolů na matematiku, ale i k Halloweenu.

Aneta O.

Měli jsme pátračku a byla super. Na večeři byla pizza. Pak jsme šli spát. Ráno jsme se vzbudili, uklidili tu noční hru a pak jsme měli bábovku.

Laura B.

Mně se moc líbila přespávačka ve škole. Hned jak jsme přišli, tak jsme si vydělali spacák a karimatku, na spaní jsme se pořád stěhovali 😊. Paní učitelka Pažoutová pro nás měla nachystanou noční hru, na které byla i kostra. Po té noční hře jsme se vrátili, luštili kód, povídali jsme si při svíčce. Byla i diskotéka. V noci jsme si dlooouho povídali. Ráno jsme se nasnídali, sbalili věci a šli domů. Bylo to dobré!

Štěpánka F. a Eliška F.

V pátek 3. listopadu jsme spali ve škole. Kdo chtěl, tak něco upekl nebo donesl, například buchty, něco slaného, křupky, brambůrky, bonbóny, čokolády,… Pak jsme měli strašidelnou stezku odvahy, na které jsme plnili 10 úkolů. Dívali jsme se na pohádku O vánoční hvězdě a tančili na diskotéce. Potom jsme šli spát. Ráno jsme hráli schovku a potom šli všichni domů. A to je konec.

Adam B.

Z 3.11. na 4.11. jsme spali ve škole. Měli jsme stezku odvahy, kde byly úkoly. Buď jsme šli po dvojicích nebo sami. Já jsem šla s Eliškou. Měli jsme diskotéku a hráli karty. Ráno byla schovka. Moc se mi to líbilo.

Karolína Š.

Na Halloween posledního října jsme měli ve škole projektovou výuku. Moc mě ten den bavil. Mohli jsme přijít v kostýmech. Já a moje kamarádka jsme šly za dvojčata z Bradavic. Na hodinu českého jazyka nám paní učitelka připravila strašidelný pracovní list, který mě moc bavil. V geometrii jsme rýsovali kostru. Z pátku na sobotu jsme měli ve škole nocování. Dostali jsme pizzu a skoro všichni něco dobrého napekli. Paní učitelka nám nachystala bojovku po celé škole. Až jsme se z bojovky vrátili, tak byla diskotéka. No a potom se šlo spát. Ráno si nás bohužel vyzvedli rodiče.

Markéta H.

Celý týden jsem špatně spal, protože jsem se těšil na přespávání ve škole. Bylo to fajn. Šli jsme spát tak o půlnoci a měli jsme pizzu.

Matyáš K.

Já jsem si Halloween užila. My ho doma neslavíme, ale letos jsem ho slavila u kamarádky a ve škole. Ve škole jsme měli i přespávačku se stezkou odvahy po druhém stupni. Moc jsem si to všechno užila a už se těším na další nocování ve škole.

Emily K.

Nahoru ↑